En vinterhelg (oops snart är det fredag igen)

Var hälsade bloggisar! En sällsynt bild på mig i snyggt hotellbadrumssken. Var i Stockholm i helgen med familjen, så bra weekend som kändes som en vecka minst, var rätt aktivt schema. Och visst är det något mysigt med att bo ett gäng på samma hotell, jag är just den där typen som hänger på Muttis och Vatis hotellrum flera gånger om dagen i jakt på snacks och vill att alla ska gå till Skybaren efter middagen. Skulle kunna leva hela mitt liv på ett hotell. Är nog skadad från när vi bodde på Skatuddens Grand Marina i 6 månader haha!

Annat? Fick ett kul jobberbjudande idag som projekt vid sidan om mitt vanliga jobb. Har inte bestämt mig ännu dock. Frågan är om man orkar med ett projekt vid sidan av ett heltidsjobb? Men jag tror fan det. Skulle inte vara fel med lite extra klirr i kassan varje månad heller plus att det handlar om precis den skill set jag vill utveckla. 

Bra dimma i Stockholm. 

Mycket bra Toast Skagen. 

Dop i Odensala mitt ute på landet någonstans. Vackert var det!

Tipsar ALLA om boken jag shoppade på Arlanda i söndags. Grät lite i slutet till och med :'(

Tipsar också om Filidutter + vegansk colagodis. Brorsan åkte till Stockholm igår igen och har beställt flera godispåsar av honom. SÅ MÅNGA GÅNGER SOM JAG KÖPT SNUS säger jag bara :))) Hejdåå!!!

2 reaktioner på ”En vinterhelg (oops snart är det fredag igen)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s