Lördaaaag


Lördag! Riku ligger hemma i feber och jag körde en lugn lördag jag med. Har möblerat om lite i vardagsrummet och lagat en brakfrukost, tagit en lååång promenad med Luban, köpt ingredienser till en kladdkaka som jag ska baka snart och druckit ca 0,75 l smoothie. El Tucan från Jungle Juice, skulle kunna leva på den. Perfektion i smoothie-format.

Nu ska jag planera lite på Rikus födelsedagspresenter, han fyller ju 30 om 2 veckor! Funderar på att ge honom ett klippkort på 30 middagar som jag lagar till honom. Tyvärr kommer det i så fall bli 3 maträtter som jag roterar 10 ggr :))

Adjö. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s