30!

De senaste dagarna har varit händelserika som bara den. Inledde starkt med möhippa på lördag där vi kidnappade bruden till Åbo och Nådendal för lite äventyr och stugmys. Sjukt roligt men lite tungt haha. Tillbringade sedan söndagmorgon med att ligga i Lenas säng och läsa högt ur Instagram-kontot Situationer för alla som ville höra. Körde dock 400 km i semi-otrevligt väder på ett dygn så var lite mör på söndagskväll.

Igår fortsatte festligheterna med Rikus 30-årsdag!

Jag väckte honom med denna konstellation och presenter! Han fick en flygbiljett till Cannes (och en bonus: jag följer med!) och en inramad plansch på Roger Moore. Beställde den på Ebay för ca 7 veckor sedan, och så blev den såklart fast i tullen, men två dagar före hans födlare kom den äntligen.

På kvällen kom sedan ca 20 familjemedlemmar till oss på lite måndagsfest. Våra familjer är båda allt annat än tystlåtna och synkar SÅ bra, blir alltid bra stämning.

Vi serverade tre olika sorters smörrebröd plus sallad på rissonipasta och fetaost. Beställde också två gudomliga kakor från Gateau, hett tips om man som jag ej kan baka (försökte baka en kladdkaka för några veckor sedan, den brändes vid????).


Kaku. 

Nu ska jag falla i koma framför ett nytt avsnitt av Husdrömmar (världens bästa serie). Ajö!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s