Fulbloggen

Okej så nu när vi ska köpa en ny, fin kamera (främst med tanke på att vi vill föreviga vår framtida avkomma för eftervärlden) och bilderna i den här bloggen äntligen skulle få sig ett lyft, så har jag snålat och vägrat betala $100 för mitt WordPress Business-paket i år. Tycker dock att bloggen är så ful nu :( Ska försöka göra något åt saken snarast! OKEJ EDIT tydligen går der inte att ladda upp bileet heller såatteeee. 

Veckorna går både snabbt och långsamt just nu, själv ser jag fram emot våren, babymoon i Cannes, sista månaderna på jobbet och sedan en superlång sommar, mmmm. Räknar dagarna.

Igår var jag på kaffe med en kompis i metropolen Iso Omena, passade på att köpa lite kläder för min konstigt formade kropp för tillfället. Eller konstig och konstig, jag får väl helt enkelt vänja mig vid att det inte går att ha snygga höga jeans med en kortare skjorta nonchalant instoppad. Så nu har jag köpt mina första mamma-jeans, DOCK hasar de ner hela tiden :(( Kanske har för liten mage ännu :D Köpte också två klänningar på ZARA och massor tjocka strumpbyxor, borde nog klara mig den här våren klädmässigt. Min mamma föreslog att jag skulle köpa tunikor och ha på byxor… Skrek.  

Nu ligger jag hemma och MÅR på soffan, Riku är på gala i Stockholm. De vann det prestigefyllda Vuoden Toimisto häromveckan, som härstammar från det svenska konceptet Årets Byrå, och han och en annan kollega är nu och representin’ i Moder Svea.

Men jag är inte ens avis för de bor på Scandic Malmen, ett rätt sunkigt hotell som jag, Jenna och Y bodde på en helg för några år sedan. Hotellsnobben har talat.

Mina Ton-stolar levererades precis, aah ska tillbringa resten av kvällen med att packa upp dem. Tyvärr kan jag inte ladda upp någon bild på det men ni kan ju tänka er sex stycken 1 meter höga kartonger mitt i vårt vardagsrum just nu. Puman är så förvirrad att jag måste packa upp dem. Så känslig liten hund ändå. 

Ajöss!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s