Ton 30 Dining Chairs

Vänner! Jag bet i det sura äpplet och uppgraderade min WordPress. Bara för att jag ville visa er bilder på våra gudomliga nya matsalsstolar. Jag fick en vision i november, övertalade Riku i en månad och nu har vi väntat på dem i tre månader. Tur att vi betalade dem innan vi visste att jag var preg :))))

Vi velade mellan den helt ljusa tränyansen och denna snäppet mörkare, honey. Satt på en stol och åt pepparkakor i den där butiken i 45 minuter och tänkte på färgalternativen. Så glad att vi beslöt oss för den mörkare!

 

                                  Hur fina??

Jaja, vad annat? Imorgon ska jag på en middag med mina gamla kolleger, jag har fått hela gänget att träffas redan 17:30 eftersom jag blir så saamaris trött redan vid kl 20. NÄR ska man bli piggare? Att släpa sig den där ena kilometern till och från metron i -18 grader varje dag med 40 lager kläder, svintunga Sorel-skor på fötterna och andfådd som bara vad gör mig så sliten. Nästa vecka är det MARS!!!!!!!! Vi klarade det hörni.

 

2 reaktioner på ”Ton 30 Dining Chairs

  1. Lina skriver:

    Åh tack! Vad gulliga ni är. Vi ställer såklart gärna upp som testsittande middagsgäster. Så kul att ni tänkte på oss! Både lördagen 3 och 10.3 passar! Så kul! PUSS!

    • Smulan skriver:

      Hahah såklart det var endast er vi hade i åtanke! Fan båda lördagarna upptagna 😭😭 vi tar en fredis eller en veckodagis?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s