Riviera och magsmärtor


Herregud, var inte meningen att lämna er med mina stirriga ögon på bilden i inlägget nedan. Sista dagen i februari och ikväll ska jag boka boka hotellet för vår babymoon i Cannes i april (oops menade Rikus födelsedagsresa). Är ju en hotell-junkie och har hittat det perfekta. 

Som ni ser på ljuset i denna bild har jag stannat hemma från jobbet idag. Jobbade lite men vilade mest, har haft sådan otrolig smärta i mina äggstockar (?) och nedre delen av ryggen i ett dygn nu. Har inte ens kunnat sova, så ont gjorde det. Som små knivar som stack mig i sidorna. Nu har jag dock varit så gott som smärtfri hela dagen, men efter rådgivningen i morse bestämde jag mig ändå för att stanna hemma och vila. Känner mig helt mörbultad. Ska till labbet imorgon och ta några prover för säkerhets skull för att utesluta infektioner.

Hade en superstressig dag på jobbet igår, och i kombination med extrem kyla, ligament som töjs ut och endometrios kanske det var någon mix av allt som orsakade my painz. 

Jaja, vi fick i alla fall lyssna på Mini-Smulis hjärta, det dunkade på klart och tydligt som ett litet tåg med 150 slag i minuten. 

Annat bra? YLVA HAR LANDAT I HÅFÅSCH IDAG! På lördag ska vi ha middag hos mig och jag tänker inte ens kontakta henne innan dess hehe. Vill bara prataprataprata (och dricka vin tänkte jag skriva :D) hela kvällen. 

2 reaktioner på ”Riviera och magsmärtor

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s