Lajvar rosévin och har en babybump

Kära vänner! Klockan är 21 och jag och Riks har precis avslutat vår koreanska supé som vi kom på att vi var sugna på i butiken kl 18 och redan då var svinhungriga :)))) Bara att sätta igång och laga. Jag gjorde vårrullar, skulle kunna leva på dem. Släng i generöst med mynta och koriander och ni har guld på er tallrik. 

Denna vecka har jag fått en riktig liten babykula! Ganska mysig men känner mig redan otymplig. Stönar när jag sätter på mig skorna och sånt #coolgirl :DD Får väl återkomma när en är höggravid i augusti, det går inte ens att tänka sig just nu måste jag erkänna.

Ber om ursäkt för outfiten, det är ungefär vad jag lever i för tillfället. 

Var hos världens ljuvligaste läkare idag. Just en sådan man vill ha, en äldre, erfaren ursnäll dam med mycket lugnande inverkan på mig. Allt såg jättefint ut och fick lyssna på hjärtat igen! Provsvaren var också alla negativa så inga infektioner. 

Mina galna smärtor i början av veckan berodde antagligen på att livmodern nu har vuxit nästan ända upp till naveln (what whaaat) och mina inte organ fick sig en rejäl omgång av ligamentsmärtor i samband med ärrbildningen jag har. Sorry det här är säkert SÅ ointressant att läsa för någon annan meeeeen. 

Låt oss återgå till den fantastiska middagen. Slukade allt på bilden ovan och ska se på Bonusfamiljen och äta något gott till efterrätt nu. Typ en hel chokladplatta. 


Nästan som rosévin…not. 

4 reaktioner på ”Lajvar rosévin och har en babybump

    • Smulan skriver:

      Blöt sådant där rispapper en och en i varmt vatten (använd en stor skål med bred diameter så går det lättast), skär upp grönsaker som t.ex. avocado, gurka och morot i smala stänger, lägg in dem någonstans mellan mitten och övre kanten av rispappret, vik in alla flikar och rulla ihop! Se till att ha typ en kökshandduk att lägga det blöta rispappret på. De två första kanske blir fula men sedan brukar man få kläm på det :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s