Sushi & Champagne

Vänner! Igår drog jag på mig mina julklappssneakers för första gången och drog ut på stan med Mutti på jakt efter en klänning till nästa veckas bröllop. Slutade med att jag fick låna en Filippa K-klänning av min mor, ekologiskt OCH ekonomiskt.

Som hade bokat lunch på vårt stammisställe. 

Lill-skålen

Lill-buketten!

Hade kanske på mig den lilla spenderarbyxan och köpte en ljuvlig tröja och en vit dunjacka som jag dreglat på en tid och som nu var nedsatt med -40 %. Är praktiskt taget ett ekonomiskt geni. 

Lill-Smul fick sitt livs andra outfit! När ska hen ha på sig denna? När hen promenerar till K-marketen och köper mjölk? Tar en cola på balkongen? Läser nyaste pekboken i bebibokklubben??

På kvällen hade Natte bjudit över oss tjejer på sushi och champagne (veggosushi och Rickard Juhlins alkoholfria skumpa för min del då) för att fira sin 30-årsdag! Jag fokuserade mest på att få den perfekta bilden med Pyret inne i mitt champagneglas. 

Så bra kväll med alla förutom bruden som gifter sig nästa vecka närvarande (sorry, och en som vägrar komma hem från Holland…). M-m-mmm älskar brölli!

Så många skratt och råa skämt runt detta bord haha. 

Var hemma vid 12 men kan tydligen inte sova längre än till 7:30 nuförtiden så är sjukt trött idag. Solen skiner och en borde väl gå ut i naturen och andas frisk luft. Typ dagens enda plan. 

Ha en fin söndag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s