Gott och blandat


God torsdag. Den här veckan har flugit fram trots inget speciellt inplanerat. Jobbar förresten på tredje våningen och tar frekvent hiss ooppz. På bilden syns mina gudomliga pregjeans från H&M, lever i dem. 

Tog en kvinnodagslunch med två av mina favoritkvinnor idag. Jennas hår!!!1 Det snyggaste jag sett på länge. Skrek. Y hade också fixat en så fräsch blond, rak page efter sin resa. Avis avis. 

Mitt långa hår känns som två trötta gardiner som hänger ut från huvudet när jag jämförde mig med dessa nyfriserade donnor :))) Blev kanske lite inspirerad nu. Lång page till våren?? Yes. 

Nu har jag städat lite och har 40 KRISPIGA tulpaner här hemma i olika vaser, dröm. 

Åt middag med Mutti och Vati igår, så fina rosor på matsalsbordet! Hade conference call med min bror som befunnit sig på en paradisstrand i en vecka, deras flyg var sent med nästan 24 H så de fick en gratis extra dag. Lite stressigt att fiffla med jobb och sådant men MIN DRÖM att få en extra solsemesterdag. 

Just like a grown-up!!

Imorgon är det fredag och höjdpunkten på dagen blir att köpa lösgodis. H. Fem år

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s