Brölli!


Goder morgon! Samlat krafter efter gårdagens bröllop och 6 h sömn med denna frukost. Har helt förlorat min förmåga att sova länge på morgnarna men var så värt en kort natt efter bröllopet igår. Hade så roligt och vill inte åka hem! Lill-magen och jag orkade dansa till 00:30, så stolt. 

Sorgsen hund som fick hänga ensam hela lördagen. Förlåt Lu!

Tillbaka till bröllopet. Det var verkligen ett så underbart genuin och hjärtlig stämning på gårdagens fest när en av mina närmaste vänner Ida gifte sig med Matte. Men vad kan man annat vänta sig med två så fantastiskt öppna och omtänksamma människor? 

Minglade, snickesnackade och dansade hela kvällen. Vårt gäng höll ett litet tal i slutet och de flesta lär ännu ha fortsatt på efterfest till Pastor. Själv försökte jag hålla ögonen öppna medan jag körde hem från Esbo kl 1. 

Klarar mig inte utan dessa!

Så mysigt!

Har dragit på mig min bekvämaste outfit och sitter i bilen på väg till en kommun som heter Iitti (?) för att hämta en baby crib som jag köpte second hand. Otippat söndagsprogram men den var så himla fin och fick den för några tior. Är svindyr som ny, tycker 300 € för en liten pyttesäng är galet haha.

Nu ska vi stanna vid en antikbutik/café för sen lunch. Mmm sightseeing in Finland at its best. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s