Nursery inspi

Jag har en mapp på min desktop som heter Nursery Inspi. Där finns exakt en (1) bild. Misstänker att jag kommer att klämma in ett copy-paste på detta då jag älskar stilen på det här Lill-rummet! Är liksom inte så peppad på en fondvägg i rosa eller blått om vi säger så…

Tavlan på vargungen hittade jag på en amerikansk webshop och kliar i klickfingret som bara den. 

Om några veckor får vi äntligen börja fixa och renovera lite smått i bebirummet om allt ser bra ut. Ska bli så kulis!! När vi nu har lyxen att kunna inreda ett helt eget rum för lillisen funderar jag dock på om det är något man absolut inte klarar sig utan?? Typ säng, byrå för kläder och kanske en skön fåtölj men något annat? Hit me med era bästa tips i så fall!

6 reaktioner på ”Nursery inspi

 1. Danni skriver:

  Älsk på den bilden!!! Så härligt att få fixa. Praktiska tanten säger: inred inte allt för mycket endast för bebistiden. Den är ganska jättekort. Säng och fåtölj låter ju bra. Om skötunderlag platsar i badrummet nånstans så är det kiva att ha vid kranen istället för att springa runt med bajs i hela kämppän om man har skötbord i bebbens rum. Och om inte bebbens kläder rymms i skåpet så isf byrå. Så småningom behövs leksaksförvaring, bokhylla och allt det där. Sååri för tråkmänniska här. 😴

  • Smulan skriver:

   Haha praktiska tanten! Tja rummet är ca 10 kvm så finns inte ens så mycket jag skulle KUNNA göra 😂 Men skötplatsen har vi defo i badrummet, känns mycket mer praktiskt och vi har för en gångs skull ett stort badrum där allt kommer rymmas fint :)

 2. E skriver:

  Tänkte på samma som Danni, tråkigt men sant men satsa mer på tiden efter den första babytiden. För bebin behövs egentligen inget rum, bebin sover i föräldrarnas rum till början och bäst är det att ha skötplatsen i badrummet. Viktigare är det med bra leksaksförvaring då barnet blir lite äldre.

  • Smulan skriver:

   Nä jag vet att den säkert inte kommer att hänga i sitt rum de första 6 månaderna :D men jag kan ju hänga där… och pyssla lite 😅Skötplats i badrummet blir det absolut!

 3. Linda skriver:

  Härlig inspobild! Jag håller med Danni, vi skaffade också en spjälsäng och en fotölj till barnrummet, och en nattlampa med svaaagt svagt ljus för att se nåt under nattvak/amning. Både fotöljen och sängen har använts flitigt 😊 Hade en babykorg i vårt sovrum men den envisa beibin vägrade sova där, så ett mycket onödigt köp för oss 🙈 Jag köpte också några fina bilder att rama in och nåt sånt smått.

  • Smulan skriver:

   Bilden är perfektion! Tänker i samma banor, ett par möbler skaffar vi nog nu och någon tavla så man får lite feeling! Vi har faktiskt redan köpt en babykorg till sovrummet, får se hur det går med det sedan 😅

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s