Klädkrisen är över

Ett vardagsonsdagshej från mig. Länge sedan man skrev ett hederligt nutidsinlägg eller hur? Kan beskriva mitt liv JUST NU:

Klockan är 17:30, jag har kommit in från hundrundan, har provat ett par perfekta jeans jag beställde från Mamalicious (skulle ha gråtit om de var dåliga) och knaprar nu på ett rågbröd med leverpastej och gurka medan jag skriver det här vid matbordet. Riku kom precis hem med middag och så hade han visst gått och köpt en cykel på hemvägen också.

Det här inlägget ska bli det ytligaste på länge, det ska handla om hur ful jag känt mig de senaste månaderna pga. bristen på snygga mammakläder i de fysiska butikerna och total okunskap om vad som egentligen passar en kropp med mage??

Har nu löst allt med att beställa hem ett par välsittande mammabyxor (dubbelt dyrare än H&M’s men sitter 30 gånger bättre), och roliga skor samt provat alla mina skjortor som äntligen passar igen eftersom byxorna jag levde i tidigare hasade ner hela tiden. Fick i princip gå omkring med en lång, säckig tröja varje dag för att dölja den där satans resåren.

NU SKA JAG VISA VAD JAG HAR KÖPT:

IMG_8734

TREVLIG byxa från Mamalicious. Sidenskjortan från Filippa K är perfekt för en fem-månaders gravity-mage och den kan jag som sagt äntligen börja använda igen.

Screen Shot 2018-04-04 at 17.40.22

En mycket trevlig hatt

Screen Shot 2018-04-04 at 17.40.09

Riviera-kompatibla espadriller!

Screen Shot 2018-04-04 at 17.39.49

Klänning att leva i under juli och augusti

Screen Shot 2018-04-04 at 17.38.31

Loafers från Flattered! Frågade Markkula idag om man kommer att tänka på Blondinis varje gång man tittar ner på sina fötter men kanske man inte gör det ändå. Tycker i alla fall dess var hur snygga som helst.

Det var det hele. Om någon sitter på ovärdeliga tips på hur en ska klä sig på ett herrgårdsbröllop i juni som 30 veckor gravid får man också gärna kommentera <33

12 reaktioner på ”Klädkrisen är över

 1. Lotta skriver:

  Jag skulle rekommendera Elins klänningar som funkar både med och utan gravidmage (esdesign). MSå roligt att följa din bebisresa förresten!

 2. Lineriet skriver:

  Superfint alltihop! Blev liksom själv helt pepp på din gravilook. Har iofs lite dålig koll på herrgårdsbröllisar men Asos har massa fina partyklänningar för blivande mammor. Insåg det när jag letade tärnklänningar. Asos Maternity. Kollakolla!

  • Smulan skriver:

   Alltså jag hittade Asos maternity för någon vecka sedan och finns så mycket fint!! Måste nog beställa hem några och prova 😏

 3. Charlotta skriver:

  På Bebes i Kampen finns ett bra utbud på mammakläder av olika märken, och även amningskläder och BH:n sen när det är aktuellt. Använde själv mest Mamalicous, det är super!

 4. mariatornroos skriver:

  Jag har en fin klänning (kort) som jag använde på mitt eget bröllop när jag var gravid. Den har varit utlånad 2 gånger sen dess men ännu i prima skick. Den är köpt från Bebes i tiderna. Den är plommonfärgad (tror jag). Om du vill låna den så är det bara att ropa hej. :)

 5. C skriver:

  Hej! Var är espadrillerna köpta? Dom skulle passa perfekt på mina fötter på Rivieran om två veckor :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s