Premiär för strumplöst


Tja bloggisar, det är kväll och jag ligger nedbäddad i nytvättade lakan och skriver till eder. Nu tar vi en titt på en smullördag i april!

Låt mig presentera vårens hetaste håraccessoar, flexikopplet. 

Jag hade på mig vårskor utan strumpor! Det är nu det börjar. Brukar lida någon vecka in i april men runt vappen är det redan fullt acceptabelt att vara strumplös. 

Styrde mot Löyly på Munkholmen för brunch med tjersen. Dock var en på spontan-spa, en låg hemma i feber, en gör fortfarande hästbiznez i Holland och en kom hem från Ääniwalli tidigt igår morse och var inte att räkna med MEN vi var en stark grupp på fem som sammanslöt. 

Snygg vän och läcker brunch. 

Förutom brunchbuffén får man en varm våffla till huvudrätt (den med bacon är bäst). 

Tycker brunchen är sjukt bra och hederlig här med alla attribut man vill ha i en brunch. Lite dyr dock (29 e) men priset vägs upp av läget och att man kan ta sin sista kopp kaffe ute på terassen sedan. Kan förresten inte tåla bruncher där de bara serverar slemmig varm mat (typ Kiila) och inget annat. Varför inte bara kalla det lunch?

Flickorna tog ett glas skumpaa. Goalz att sitta här med beeb i september och dricka ett glas bubbel!

Sedan gjorde vi alla en joint effort och hjälpte till med en flytt, gick så smidigt! Själv bar jag på en liten matta och höll upp hissdörren :D

På kvällen åt vi lite plockmat och godis i soffan framför en halvbra serie. Imorgon ska jag kanske en sväng till Ikea med flickorna och sedan äta en våffla hos mina föräldrar. Hej. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s