7 vardagsbilder

Bloggisar! Kom hem sent från jobbet och känner mg risig som bara den. Varit helt yr och svag hela dagen med ont i musklerna och allmänt späd känsla i Lill-kroppen. Kommer 100 % att vakna med flunssa imorgon. Återkommer. Tills dess delar jag med mig av sju unika bilder från veckoarkivet. 


1. Lu har precis avslutat sin söndagsfrukost. Den äter Weetabix med sylt och mjölk och dricker kakao och apelsinjuice hälsar den. 

2. Mina reklamer på internätet är lite annorlunda nuförtiden. Speciellt Paddington-gosedjuret känns som ett rimligt och användbart köp. 

3. Hur gölliga???? Dessa låg i reahörnan så var tvungen att nappa dem. 

4. Som den lilla nörd en är provade jag min semesteroutfit till Cannes som kom med posten från Asos. Allt passade!

5. Tillbringade de obligatoriska 20 minutrarna på Galna Dagar och köpte en förmånlig parfym som jag gillar. 

6. På hemvägen idag kände jag mig så sliten att jag piggade upp mig med en bukett röda tulpaner. 

7. Konstaterade med R att vi inte har tagit en enda bild på Lill-magan nu när den faktiskt syns. Så han knäppte en bild när vi var ute och gick en grå söndag förra veckan. Var absolut sista gången jag kunde knäppa min jacka.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s