Diverse


Vänner! Ovan ser ni en fin tapet som jag beställde ett litet prov på idag. Kanske kunde vara något till beebs rum. Var först inställd på att hålla det vitt och skandinaviskt men Riku har faktiskt övertalat mig till att inte vara så tråkig så tapet it is!

Ligger i soffan och tittade precis på Lettermans My next guest med George Clooney. M-m-mmm fatta att han är nästan 60? Hans fru är också gudomlig. Människorättsadvokat, ser ut som en dröm, har den perfekta brittiska accenten och föder tvillingar. 

Men det var inte det jag skulle berätta om, utan århundradets lugnaste helg. Har inte mått 100 % fysiskt så hoppas att jag är recovered inför nästa vecka nu. Har en hel del kul grejer inplanerade, bl.a. terasshäng med tjersen på torsdag då det ska vara 16 grader och sol i Helsingfors? Va?

Igår krigade vi ändå ut till den charmiga staden Kerava för att provköra en urtråkig, praktisk bil. Visade sig vara ett stort misstag. Jag körde i fem minuter och orkade inte ens ut på motorvägen för att ”ge” som min pappa skulle säga :D En skranglig och hoppig körupplevelse trots automatväxellåda kan inte räddas av ett kul paket tyvärr. 

Har hittat vår realistiska drömbil men vi måste skrapa ihop lite kapital först. Jaja kanske inte så intressant men tycker det är så kul med bilar! Man är ju skadad från födseln tyvärr. 

Det var det hele, nu ska vi äta gösfiléer som R fyndade på Galna Dagar. Han köpte även presenter till mig: En så oklar rosa pumptvål med en plastros inne i flaskan (tanken som räknas!) och solskyddsfaktor 30, gravityhormonerna gör att jag får pigmentfläckar i ansiktet direkt jag är ute i solen. 

Hejdåå. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s