Morgoninlägget

Obs! Somnade när jag skulle publicera inlägget på onsdagkväll, så här kommer ett litet morgoninlägg i stället. 


Var hälsade! Ligger och pustar på soffan efter att irrat runt i bilbutiker i två timmar idag! Helt slut men hade mycket roligt. Provade bl.a. snyggingen ovan som hade alla specs vi ville ha och låg rejält inom budget. Helt fantastiskt att köra en fyrhjulsdriven bil med trevlig motor, pep till när jag gasade *cool girl*.  
Perfekt med utrymme för både beeb, hund och barnvagn men ändå cool (insert solglasögonemoji). Avvaktar dock eftersom jag ställer mig så tveksam till vita bilar??? Lyxproblem jag vet, jag vet. 

Imorgon är det äntligen torsdag, sedan är det fredag (nää?) och sedan åker vi på mini vaycay! Inleder morgonen starkt med ett besök på rådgivningen, ska sedan ta bilen till jobbet, göra en sväng till Mässcentrum, jobba lite till, ta en AW med Alexandra och sedan gå hen och slänga ner mina två mammaklänningar i en resväska och lacka lill-nageln. 

Puman hälsar, hon är som vanligt besviken över att inte få komma med på semestern. Har tyvärr hört att den inte kan uppföra sig alls på flygplan så det är som det är, Puman!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s