Häljen

Måndag idag och en har kämpat iväg sig till jobbet. Tur att det är sol i alla fall! Bara sex veckor kvar nu, börjar vara ganska färdig för semester efter den här våren. 

På fredagen tog vi det bara lugnt hemma, somnade ca. klockan 22 efter ett avsnitt Westworld. HUR kan det vara så bra? Tycker andra säsongen är bättre än första till och med. 

På lördagen hade vi tidig väckning, Lu och jag prioriterade ändå kaffe och myz i soffan. 

Satt i bilar i sammanlagt 6 timmar på lördagen. Köpte äntligen en bil vi spanat på! På baksätet finns bara två sittplatser med säkerhetsbälte så det är väl beeb och Lu som får sitta där de kommande åren. Blir inte så mycket skjutsande i framtiden haha. 

Drog sedan till Sjundeå på släktfest och kom hem ganska slut på kvällen. Åt lite snacks och kollade filmen Black Panther. Hatar Marvel-filmer men denna var bra och annorlunda!

Vaknade sent på söndag och hade inga planer. 

Tog en långpromenad med Lubis och Vckans Bläcka i öronen. 

Gratis blommor!

Allt ser ju snyggt ut i den lelle Klong-vasen. 

Spanade på skoj på Babynest på tori.fi, hittade ett nästan oanvänt för ynka 20 euro. Körde direkt iväg till Nordsjö för att hämta det. 

På hemvägen parkerade jag bilen i stan för en sen lunch och skvaller med dessa. 

T-shirtväder på Kulmas terass. 

Rågröten med mango var kanske det godaste jag ätit på länge!

På hemvägen körde jag förbi klipporna där Riku och Danne hade en göllig liten dejt. Efter en stund styrde jag hemåt för att inte missa damernas handbollsfinal. 
Det var den lilla helgen det! Skönt med fyradagars vecka igen ändå. På torsdag jobbar Riku men själv tänker jag bara slappa som en galning på mina föräldrars solterass och odla bränna!

2 reaktioner på ”Häljen

  1. Pick skriver:

    Fint med nu bil! Men; det är tusen gånger lättare att sätta in barnvagn i en farmare (eller där luckans öppning är i samma höjd som luckans golv….) men kanske denna har det?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s