Nikolina

Tre festisar

Var hälsade! Fantastiskt att vakna till en ledig dag. R jobbar men jag och Lulu Jenkins latar oss här hemma. Snart ska vi dock styra mot Esbo för lite sol och blomuppköp. Ska plantera på ballen ikväll! Har köpt nya kuddar och ett doftljus dessutom. Kan inte bli annat än succé. 

Jaja. Igår jobbade jag i 9 h och småsprang sedan hemåt för att gå ut med doge och sätta på mig min 5 euros mammatopp jag fyndade på stan. Det var nämligen dags för Nikis överraskningsfest på Tredje Linjen som Lina hade fixat så fint! Blev plockmat i massor, tårta, champagne, rosé och Vitamin Well till mig haha. 


Klassikern. 

Här hade jag precis torkat bort lite sylt som jag spillde på mig, därav fläcken :))) classy girl

Plus så nöjd för hade just bokat in mannen till höger för renoveringsjobb hos oss om två veckor. Ska tapetsera hela beebs rum i en så snygg tapet från Boråstapeter, kommer vilja sova där själv sedan (mycket möjligt att det händer). Vet att en inte kommer att hänga i det där rummet just alls den första tiden, men det är kanske det roligaste inredningsprojektet någonsin! Känns dessutom mycket mysigare att fixa nu när man är pigg och har energi. 


Niki håller tacktal till Lina som ordnat allt. Fick även ett namnförslag till beeb, naturligtvis Nikolina (Nick och Lina…). Överväger!!

Ha en skön ledig dag alla, haj. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s