Diverse


Godmorgon! Det är fredag och ingen sol! Är i hemlighet lite nöjd för hettan gör att jag sväller upp som en ballong efter varje arbetsdag. Nu känns det bättre. Jobbar dessutom hemifrån idag så är skönt att göra allt i egen takt även om jag har en hel del stora helheter att bli klar med innan min ledighet om en månad!!! 

Tänk att bara få gå efter sin egen (okej och beebs) tidtabell i ett helt år?? Ska bli en sådan lyx. 

Sedan får vi se exakt vad som händer i augusti 2019 men ska carpe diema som fan innan dess. 


Tycker att den här pärmen med ”viktiga papper” som Riku har gjort är otroligt legit. 

Nu ska jag jobba två timmar till och sedan dra iväg och köpa lite grejer inför min födelsedagsskumpa på söndag! Blir bara lite light firande med båda våra familjer och på måndag lär jag bli bjuden på middag. Men ifall jag inte varit så gravid hade nog mitt 30-årsfirande pågått i en vecka redan, promiz. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s