Måndag och sockerbelastning

Måndag måndag. Flexade ut klockan 13 idag och det var SÅ skönt. Kom hem och sov en timme i ett svalt sovrum. Fortsatte sedan med en timmes promenad i solen. Imorgon väntar det vidriga sockerbelastningstestet (man kollar helt enkelt några olika värden genom blodprov för att utesluta graviddiabetes). Innan dess måste man dock fasta i 10-12 timmar, dricka 0,3 liter vatten med glukos i på plats och sedan hålla sig inne på labbet i två timmar och ge blodprov varje timme. 

Låter inte så farligt om det inte var för det faktum att jag är avgrundshungrig på morgnarna och fattar inte hur jag ska klara mig utan mat till kl 11? 

Ska i all fall preppa med att gå och köpa ingredienser till två avcodaomackor nu som jag tänker äta så sent som möjligt tillsammans med lite grekisk jugge och jordgubbar. Allt för att hållas mätt så länge som möjligt *insert bestämd emoji*

Köpt ett babyskydd förresten! Detta var det allra lättaste i hela butiken så valde det. Kom med en liten free rider på köpet. 


Jag hasar mest omkring i outfiten ovan på kvällarna. 

Nåväl, imorgon har jag styrt upp tjejmiddag på hederliga Bar Teos för att fira mina födelsedag och alla kan komma! Ska bli häääälit med lite tjejsnack och tapas. 

Hejdåå!

5 reaktioner på ”Måndag och sockerbelastning

 1. Danni skriver:

  Lycka till imorgon! Ha sysselsättning (bok, pdd, jobb?) med och mättande mellanmål med i väskan som du kan smälla i dig direkt(!) efteråt. Vet inte om du brukar bli illamående men dra inte dig för att fråga efter att få ligga ner istället för att sitta obekvämt i väntrum. Hjärta.

  • Smulan skriver:

   Tack fina du! Jag hade laddat upp med Netflix och en podd :) kände mig ganska yr och svag och tänkte somna den sista timmen, men fick som tur plats i en bekväm fåtölj i väntrummet. Ingen graviddiabetes heller, skönt att det är avklarat!

   • Danni skriver:

    Herregud missförstod helt. Trodde att det är först imorgon. Huur kan jag ha missat att läsa din blogi igår??? Ursäkta mig!

 2. Cata skriver:

  Vet att du gillar vin och skumppa. Ge ett par tips på goda o prisvärda alkoholfria från Alko!

  • Smulan skriver:

   Haha! Kan inte tåla alkoholfritt vin så det har jag skippat, men ett supergott alkoholfritt skumvin är bl.a. Light live sparkling rosé! Finns åtm. i K-butiker :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s