Bröllop och sådant 


Beeb har fått några outfits i storlek 56 av sin småkusin i Stockholm. 

Hej från soffan! Vi har Greklandsvärme på vår gata just nu, har hängt två timmar på klipporna nedanför där det faktiskt var helt drägligt att sitta, även för en gravidis som jag. Nu är jag officiellt i sjunde månaden och 70 % av graviditeten har passerat! 

Jag hoppas sommaren går snabbt som bara den. Är ju tyvärr världens mest otåliga person så måste hitta på något projekt i juli känner jag. Ska åtminstone ta några online certificates inom digital marknadsföring som jag prokrastinerat i två år. Men vill också typ måla en låda eller annat praktiskt. Kanske bygga ett babygym till beeb (nånä jag beställde redan ett med hafvstema, kan vara det onödigaste men gulligaste någonsin…finns liksom bl.a. en liten simring och en val att pilla på)

Ensamfrukost och Dear White People på Netflix en lördagmorgon. 

Riku sprang Stockholm Marathon i 32 graders hetta medan jag representerade familjen på ryskt/finlandssvenskt bröllop. Det var alltså två av mina före detta kollegor som gifte sig, de träffades på kontoret där vi alla jobbade ännu för ett par år sedan och nu löpte de linan ut! Så fint. 

Daniel och jag var varandras plus 1. 

Mys i parken vid Esbo Gård. 

Jag och min före detta teamkollega Noora. 

Bruden var naturligtvis vackrast på plats :’)

Trots att jag körde Blondinbellas ”Askunge-knep” och var hemma vid midnatt har jag varit så slut idag. Fanns väldigt lite sittplatser utomhus på bröllopet (där alla ville hänga för det var så hett inomhus), så stod i flera timmar i pumps igår. Vettigt haha. 

Gav den här boken en andra chans och den tar sig!

Här står man som en annan liten späckhuggare. 

Nu ska jag äta en hemgjord hamburgare och kolla på film, det finns briochebröd för hamburgare på Lidl för typ en euro, tips tips. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s