Landet

Käraste bloggisar!
Har hängt ute på landet hela veckoslutet där temperaturen växlade från iskallt till stekhett några gånger på två dagar. Idag gjorde jag misstaget att ligga ute i solstolen vid lunchtid (idiotiskt jag vet) i en dryg timme. Trots att jag var utrustad med solhatt och solglasögon har jag mått för jävligt hela dagen tack vare det. Måste lära mig att kroppen inte tål sol på samma sätt som annars, gaaah. 


På vägen till landet på fredagen plockade jag en massa lupiner och spred ut i vaser runt om i huset. 

Åt svenska jordgubbar och ville fälla en tår, så gott var det. 

Tog naturligtvis in några lupiner till vårt lilla sovhus. 

På fredagen var vi helt ensamma på landet! Händer sällan. Man kan ströva omkring på ägorna och låtsas att man är godsägare (stället är alltså en gammal gård byggd i slutet av 1800-talet). 

Vi åt i alla fall snacks och kollade en film på Netflix (Ali’s Wedding, faktiskt helt rolig) men sedan blev vi alla ganska trötta. 

Tassade till Lill-stugan för 8 timmar sömn, gudomligt. Sov en hel natt för första gången på en vecka, så skönt! Puman ÄLSKAR också att sova där, den har ett bo under en stol som den bokstavligt talar rusar fram till varje gång vi är där. 

Nästa dag var det strålande sol på förmiddagen, jag sträckläste en lättläst liten bok och drack iskaffe i äppelträdsbersån mellan varven. 

Sommarens bästa köp kan vara den här trikåklänningen för 9,90 €. 

Sedan fick jag meddelande om att de Stan Smith sneakers jag dreglat på i en vecka äntligen hade kommit in i min storlek, köpte direkt! Ingen aning om jag kommer att kunna ha dem på mig nu under sommaren pga svullna fötter deluxe, men sparar dem till september i så fall. Den som väntar på något gott osv. 

Sedan körde vi hem till stan via Malmgård där R köpte massor olika sorters mjöl. Jag var med intresserad av att det bjöds på gratis tårta och snickesnackade med ett par som kommit ända från Kalifornien. Tur att Östnyland visade sig från sin bästa sida idag då. Om ni förresten tror att jag har en pyjamas på mig så tror ni fel!

Nu laddar jag för nästsista veckan på jobbet med förhoppningsvis nästan 8 timmar sömn. Ska försöka ta det lugnt och bara göra må-bra grejer den här veckan så att kroppen och beeb får ta det lite lugnt. Har faktiskt mått ganska illa hela veckan, men läste att det är vanligt runt vecka 29-30 i och med att barnet växer så sjukt mycket just nu och att hormonpåslaget är större än vanligt. Intresseklubben antecknar!

Godnatt – använd solhatt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s