En helt vanlig tisdag och sommarplaner

En vanligare tisdag får man leta efter. Fast det är min nästsista jobbtisdag på ett år!! HUR SJUKT. Jaja. Efter jobbet drack vi lite färskpressad juice i solen på Kulmas terass med Ylva och Jenna. 

Kom hem och beundrade min lilla ekollon-vas från Svenskt Tenn som jag fick i försenad 30-års gåva av Åsa igår! Behöver dock ett ekollon?? 

Å gör secondment som bolagsjurist på Spotifys HQ i Stockholm just nu. En sådan jäkla stjärna hon är, är naturligtvis SÅ avundsjuk. 

När jag kom hem från en ex tempore tripp till Ikea igår hade Riku borrat upp våra nya Muuto-knaggar. Så snygga!

Bebirummet håller på att bli riktigt mysigt, tapeterna blev SÅ bra. 

Sommarplaner då? Förutom att vara extremt gravid ute på landet hela juli ska vi hänga ett par dagar i Varberg på Västkusten. Tar Silja över till Stockholm med bilen och kör dit med stopp i någon mysig stad på vägen (tänker Gränna på ditvägen). Bekvämare kan det inte bli. Sverigebåt är väl inte så spännande (speciellt sans skumpa haha) men tänker äta skaldjursfat, shoppa smink på taxfree och mumsa ostbågar i hytten innan jag somnar klockan 22. Drömmen! Så festlig är jag just nu. 

I Varberg ska vi bo på lyxigt spahotell på stranden. Har redan bokat två spabehandlingar, tänker att det är en present till mig själv, m-m-mmm well done thus far lill-kroppen. 

5 reaktioner på ”En helt vanlig tisdag och sommarplaner

 1. Maria skriver:

  Hej. Har läst din blogg en längre tid, men för ca. 3 månader blev den extra intressant då ja fick veta att jag också e gravid. Nu undrar ja om du kunde skriva om hur ni tänkt kring babystuff: vagn, säng, etc. Etc., köpt nytt eller begagnat samt hur valde ni vagnen t.ex.? H/ gravid i 5e månaden som har no clue hur man ska tänka kring babystuff :)

  • Smulan skriver:

   Grattis till graviditeten! Vi har köpt en hel del begagnat, tori.fi är en guldgruva! Gör lite research på produkterna ni/du vill ha först och börja sedan scanna av utbudet! Vissa grejer vill man ju köpa nya bara för fiilisens och hygienens skull men det mesta går bra att köpa begagnat tycker jag 🙂 Köpte själv en Babybjörn babysitter, en “vauvan ensisänky”, en oanvänd bärsele och ett så gott som oanvänt babynest på tori. Vagn ville min man köpa begagnat men jag ville ha en ny… så vi köpte den som ny :)) här gick jag bara på magkänsla i butiken och vi valde den som kändes bekvämast att fälla ihop och rulla runt med haha. Sedan har vi beställt massor grejer (allt från spjälsäng till nappflaska) på jollyroom.fi, de har verkligen allt, snabb leverans och priserna är riktigt bra! Lycka till i djungeln, jag var själv också så yr i början 😅

 2. E skriver:

  Ett tips, om du inte gjort det redan, är att checka upp att behandlingaena passar då du är gravid. Då jag väntade mitt andra barn var vi på Nådendals spa och jag hade bokat Hot Stone massage, tänkte att den är mera en mjuk variant på massage. Men nej, den gjorde dom inte på gravida så lite platt fall att sen få en pedikyr i stället. Besvikelse!

  • Smulan skriver:

   Oj nej så synd, skulle börja gråta haha! Har redan mailat och frågat efter just gravidanpassad ryggmassage och en vanlig ansiktsbehabdling, har meddelat att jag är gravid i 33:e veckan då så torde väl funka hoppas jag 😅😅

 3. E skriver:

  Perfekt! Kolla förresten in Organic Spirit på Drumsö. Gick där på gravidmassage, det var helt sjukt skönt och bra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s