Sjuklingen

Kanske sommarens hittills vackraste veckoslut vädermässigt men jag hag legat däckad i feber och flunssa sedan torsdagkväll. Legat på soffan i två dygn och kollat Netflix och lidit av FOMO. 

Börjar dock se ett ljus i tunneln och måste försöka dra mig till jobbet imorgon, torsdag är min sista dag innan semester och mammaledighet och då ska vi dessutom köra champagnelunch på Salutorget så blir bara halvdag. Så har i princip tre dagar på mig nästa vecka att knyta ihop allt för min vikarie som börjar i augusti. 

Livsfarligt att ligga inomhus utan att kunna hitta på något vettigt. Webshoppat både kläder och inredning till beeb, måste på riktigt pausa mitt shoppande nu! Tycker bara det finns så mycket finare, roligare och förmånligare barngrejer på nätet än i butikerna. Börjar dock bli riktigt pinsamt för både mig och gubben i K-Marketen för jag springer där och hämtar paket var och varannan dag. MEN VEM VET OM DET HÄR ÄR SISTA GÅNGEN I LIVET EN FÅR BÄRA SIG ÅT PÅ DET HÄR SÄTTET!?


Vem kan motstå denna till exempel? Inte jag i alla fall. 

Nu ska jag hitta på något stillsamt projekt här hemma, börjar bli så sinnessjukt rastlös men är helt för snuvig och hostig för att vistas bland människor -_-


Roger Moore ska upp på väggen idag i alla fall! Drömmer om ett lågt sidobord eller en skänk som täcker sladdarna under tavlan men det får bli i höst. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s