OOO till 6/19

Herre! Kom precis hem från jobbet, min sista arbetsdag på ett år!! Heeeeeelt sjukt. Inledde dagen kl 8 på rådgivningen, kommer alltid sent för glömmer alltid att man ska göra alla prover och mätningar själv där innan haha. Skulle ju tro att man lärt sig vid det här laget. 

Vi avrundade arbetsdagen vid 14 idag åt sedan en sen lunch med champagne på Strindberg (drack ett par klunkar, det var godare än någonsin) och fortsatte ännu till Kämp på ett avslutande glas. Mycket trevligt. 

Här kommer lite bilder från de senaste dagarna i en konstig ordning:

I förrgår bakade jag en rabarberkaka enligt min svägerskas recept, lade upp på Instagram och blev så misstrodd. Är ju sämst på att baka så förstår verkligen skeptikerna. MEN HAR GJORT DENNA SJÄLV!!

Min absoluta favoritserie The Affair är tillbaka med en ny säsong på HBO, tipstips. 

Lång dag igår, gick ut och köpte världens godaste smoothie för energiboost. Är alltså Fratellos smoothie med jordgubb-lime-mynta, som godis. Har Rikus skjorta på mig, har upptäckt en helt ny garderob!

Tjejerna drack Dom Perignon idag medan jag fick en lyxig röd saft :D


Igår åt vi middag på stan med familjen, här ser vi fyra familjemedlemmar och en cykel. 


Efter jobbet firade jag min ledighet stort genom att köpa en bok och en ask jordgubbar.

Tror kroppen äntligen börjar slappna av, i bilen på väg hem blev jag liksom helt slak och känner mig nu tröttare än jag varit på länge! Två månader av chillande framför mig så tror nog att jag lyckas samla lite energi under de kommande veckorna. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s