BLOGGLISTA

 

Ojoj två blogginlägg på en dag. Börjar bli som på den gamla goda studietiden då man enbart hade fritid. Här kommer i alla fall kul litN lista, varsågoda.

1. Har du något smeknamn?

Kallas ju för Jonski av så många av det nästan känns som mitt riktiga namn? Heter alltså Johanna-Maria på riktigt.  Riku kallar mig frekvent bara för “Jox” (jag kallar honom Riks).

2. Har du något konstigt du alltid behöver göra?

Konstigt och konstigt men är extremt pedant med städning, nu med vår nya bil vill jag också att den ska vara ren hela tiden? Kan dock vara någon liten, liten graviditetshormon som har ett finger med i spelet. Jag skriver också en to do lista på vad som ska göras nästa dag på kontoret det sista jag gör på jobbet, och har gjort varje dag de senaste fem åren som jag haft ett “riktigt jobb”.

3. Andra måsten?

Måste äta blodgrape till frukost varje lördag och söndag annars känns det inte som en helgmorgon!

4. Några lyxvanor?

Lagar sällan mat ifall jag är ensam utan äter ute / köper take away. Har inte heller lånat en bok på biblioteket på 10 år utan köper alla mina böcker…får nog bli ändring på det nu med en beeb. Har inte råd att upprätthålla bådas litterära intressen på Akademen.

5. När ingen ser, vad gör du då?

Ligger ner. Älskar att komma hem och ligga ner. Kollar någon riktigt rojsig reality show som Kardashians och äter 1/2 liter glass.

6. Vad stör du dig på hos andra?

Oförmåga att planera och vara effektiv. Mmm låter som en så härlig person själv nu :)) Nä men ifall jag ska sammanfatta med ett ord: långsamhet. Liksom att saker och ting går framåt i trög takt, främst i ett jobbsammanhang. Blir galen då. 

7. Vad är din sämsta sida?

Ju äldre jag blir, desto mindre spontan har jag blivit :( Måste lära mig att inte planera allt i minsta detalj för att ge utrymme för roliga grejer som bara kan ske spontant. Det är oftast de upplevelserna som blir de bästa minnena.

8. Vilken sida av sängen sover du på?

Sover nästan alltid närmast dörren. Fast om vi är på hotell vill jag sova närmast fönstret.

9. Vad gillar du för filmer?

Typ välgjorda rymdfilmer och bra drama? Älskar också filmer där jag upphetsat får skrika “They don’t make movies like this anymore!” Alltså vi snackar riktigt underhållande komedifilmer som nya Game Night eller gamla filmer med Paul Rudd haha.

10. Gråter du ofta?

Väldigt sällan, men kanske lite mera nu som gravidis. Grät en dag för jag var så arg för att Riks inte hade köpt toapapper. Obs till mitt försvar detta var under de hormonigaste tre första månaderna.

11. Har du något som du ofta säger åt andra att göra men aldrig gör det själv?

Ja att man ska vara en go-getter och alltid hålla sig framme och visa vad man går för lalalala. Har kanske inte varit så ambitiös på den fronten själv det senaste året. Men man kan inte alltid ha energi till allt.

12. Vad sjunger du när du står i duschen?

Frank Sinatra

13. Vad önskar du dig mest just nu?

Att vår bebis ska födas frisk och må bra. Och att hon så småningom kommer!! Börjar bli så otålig, dessa 2 månader som är kvar börjar mer och mer kännas som tortyr helt på riktigt. Tur att man inte är elefant och är gravid i två år i alla fall.

Bubblare: Sova på mage, knyta sko utan att svimma, äta salami.

14. Vilken maträtt är din favorit?

Plockmat! Alltså allt från sillbord till charkuterier och ostar. Mmmm.

Peace.

3 reaktioner på ”BLOGGLISTA

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s