Misis 2018, bihåleinflammation och LEDIG

Glad misis! Har firat den lugnaste midsommaren på 15 år i dagarna två tillsammans med Rikus familj ute på landet. Har tyvärr dragit på mig en bihåleinflammation som i kombination med 32 veckor gravid gör mig till en zombie. Men så här min första riktiga lediga dag börjar det känns mycket bättre! På Rikus läkarpappas rekommendation har jag sköljt bihålorna med saltlösning (vidrig information, jag vet) tre gånger om dagen hela helgen. Det enda som hjälper, vill inte ta antibiotika i onödan. 

En midsommarLuba. 

Matmatmat, mera mat. Efter den här middagen kollade jag och småkillarna Sverige-Tyskland matchen och jag fick förklara alla regler för dem så gott jag kunde. Har liksom precis själv lärt mig offside-regeln :)) Älskar fotbolls-VM!!

Dags att ta till Rikus garderob. Dessa herrskjortor i bomull från Uniqlo är gudomliga!

Idag har jag alltså min första lediga dag!! Vad ska jag göra?? Ska äta middag med tjejerna på Umeshu ikväll men dit är det liksom 11 timmar… Ska kanske tvätta ett litet bebiplagg? Gå en promenad? Inleder i alla fall starkt med Bianca Ingrossos sommarprat och en portion gröt nu. Ajöss!

5 reaktioner på ”Misis 2018, bihåleinflammation och LEDIG

 1. E skriver:

  Njut av att vara ensam och få göra vad du vill när du vill. Den första tiden med babyn är det lyx att ens få duscha eller gå till butiken helt ensam. Åtminstone jag harmade mig senare att varför njöt jag inte mera av ledigheten innan babyn föddes,om/när syskon föds har man inte den möjligheten på samma sätt. Unna dig själv en massa. Nu med tre barn är det inte bara så där att ens boka tid till frissan, allt ska man stämma av med den andra hälften och kolla kalendrar när det är simskola och jumppa etc.

   • E skriver:

    Bra! Man är värd det som preggo. Jag tänkte hela tiden, jag hinner nog, tänkte att ”alla ” går ju ändå över tiden. Så blev lite ”chockad” då babyn kom en vecka tidigare, hade inte ens packat bb-väskan:)

 2. Tina skriver:

  Bihåleinflammation fick jag vecka 37 och den tog abrupt slut då Hampus gjorde entré. Bara så där fyi. Ifall det int går om, så senast sedan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s