Sommardagar

Semesterfirarn här hej! Sovit nio timmar två nätter i ett kör nu och börjar känna mig som en människa igen efter den här 14-dagarsflunssan. Befinner mig ute på vårt lantställe och ska bara slappa här några dagar nu. Sedan drar jag tillbaka till stan för att träffa lite kompisar och på tisdag gör vi en 4-dagars minitripp till Sverige!

Älskar att inleda varje morgon på vår soliga terass. Retroduken hänger med från år till år. 

Vår granne hämtade oss med båten från vår brygga och vi tog oss en tur genom vikarna i närheten. Älskar att spionera på andras stugor från vattnet och inspireras! Vår största dröm med Riku är ju ett alldeles eget litet sommarställe vid hav/sjö någon dag. Kanske när vi fyllt 50 och betalat bort vårt gigantiska bostadslån. Ett litet mörkgrått hus med loft, en långsida som till 100 % består av glas, en stor terass med utekök, en brygga och en liten båt man kan åka till butiken och köpa glass med. Åååå. 

Drack en cider på hederliga Strandis i Sandnäsudd. 

Imorgon ska vi shoppa grejer i Ekenäs, vi är riktigt peppade på att se lite civilisation! Jag vill bl.a. köpa lite amningsgrejer på Lindex och ett par shorts på Lidl som såg otroligt sköna ut. Ni hör ju, går redan djupt inne i semestermode där funktionalitet kommer före stil när det gäller kläder. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s