Skötväska – det onödigaste någonsin?

Hade redan bestämt mig för att använda min svarta tote i läder från Samuji som kombinerad hand-och skötväska till beeb och mig eftersom denna (för mig) högst oklara accessoar tilltalar mig noll estetiskt och jag förstår inte riktigt varför man inte bara kan använda en vanlig bag?

MEN. Det var innan jag råkade hitta denna skötväska förmånligt på Zara! Satt och klickade hem en rolig t-shirt med en fisk på till beeb på rean (det finns inga gränser för hur onödig den är men kanske den gulligaste någonsin) då jag råkade se denna på Zara Baby och vips hade jag beställt denna neutrala bag. Passar bra för både Riks och mig.*

För 39,90 € kanske man kan testa, vem vet, den kanske är helt guld?


Det var det hele. Har precis kommit hem från landet men är ännu också så himla seg, ska vila lite nu och sedan hitta på nåt med tjejerna på kvällen, happy lördag (och Pride!!). 

*”ska ja använda den där?” frågade Riku misstänksamt. Tro alltså inte på allt ni läser i denna blogg :D

4 reaktioner på ”Skötväska – det onödigaste någonsin?

 1. Heidi skriver:

  Så intressant att följa med :) jag själv väntar vårt andra barn, beräknat 26.9, så ligger lite bakom dig.
  Sist klarade jag med bara en handväska som skötväska. Tänkte denna gång ta det ännu mera praktiskt å använda en ryggsäck som skötväska :D köpte en fin gul en.

  Lycka till vidare och keep posting :)

 2. Tina skriver:

  Jag har skippat handväskan då jag ändå måst ha med mig x-antal blöjor, byteskläder, harson(va e de på svenska?), nappar, bh-skydd, våtservetter… etc etc. Men min skötväska ser egentligen ut som en vanlig axelremsväska, små handväskor skippade jag för flera år sedan av andra orsaker. men nu går ju allt i samma. Det jag tycker är bekvämt är att få skötväskan smart fastsatt på vagnen så man int måst kråta in den under sitsen om man har en vagn utan sido”låda”.

 3. Hanna skriver:

  Skulle nog rekommendera en skild skötväska, eftersom den blir ganska solkig med ersättning, tuttflaskor, purér m.m. som kladdar ner den. Det behöver ju inte vara en ”riktig” skötväska, men nog en som man med gott samvete kan slänga efter att den inte behövs.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s