Vecka 33

Vänner! Pregvecka 33 imorgon och jag är tröttare än någonsin. Är såklart så tacksam över att kunna skänka lifv till det lilla framtida geniet i min mage meeen börjar mer och mer snegla på tiden efter förlossningen då jag kan äga min kropp igen. Fantiserar om att träna och springa med hård musik i lurarna till exempel. Igår sade jag till Riku att jag vill börja spela fotboll :D Börjar bli desperat helt tydligt. 

Bilden ovan är i alla fall min målbild just nu! Tagen en ca en månad innan gravity. 

Efter en powernap idag plockade jag upp Lina på hennes jobb och tog bilen mot Löyly för skvaller! Massor som hänt de senaste veckorna som naturligtvis måste bearbetas i detalj. Såg dock så trött ut att jag måste lägga ett megafilter på denna bild. 

Vi myste inomhus eftersom det var riktigt ruskigt ute. Lina väntade ivrigt på sin laxsoppa. 

Och beeb fick kläder från USA! Glassbodyn kommer bli en favorit har jag på känn. 


Har också kollat massor på fotboll. Igår gjorde jag matchmiddag till Riku och mig som den lilla nörd en är. 

Nu ska jag packa bilen inför Sverige imorgon. Tar båten över till Stockholm och kör sedan mot Västkusten. Ser fram emot lite miljöombyte (och spa på Varbergs Kusthotell!!) även om det bara är för några dagar. 

2 reaktioner på ”Vecka 33

    • Smulan skriver:

      Kuuul! Min kompis köpte kläder åt vår bebis från USA och de var alla från gap, jättefina! Ska absolut kolla in (även om jag tydligen har körförbud nu haha).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s