Next level nesting

Vi tapetserade det andra sovrummet helt och hållet med Boråstapeters gröna ”Sense Soft Feelings” tapeter för en månad sedan. Mönstret är harmoniskt och passar bra både i ett barnrum och ett vuxensovrum (tanken är att switcha sovrum någon gång i framtiden). 

När vi kom hem från Sverige köpte jag det här skåpet IVAR från Ikea efter att ha sett det upphängt på väggen i en inredningstidning. Tycker allt blir så mycket snyggare upphängt på väggen även om de bara handlar om någon decimeter från golvet. Trät är obehandlat så man kan gå bananas med målfärg, vax eller bets. Vi var så wild and crazy att vi vaxade det ett varv med färgen som blev över från vårt matbord. Den gula nyansen är borta men man ser ändå träets yta. 

NÄSTA PROJEKT ÄR ATT TAPETSERA TOALETTEN!! Har ju sökt efter den perfekta tapeten i flera månader nu. Fick dock en uppenbarelse häromdagen som inkluderade en idé om en marockansktinspirerat mönster. Eller så något mysigt kolonialt hehe. Frågan är om man blir sjösjuk? Å andra sidan läste jag precis en artikel om dottern till grundaren av tapethuset De Gournay och hennes hem med helt sanslösa handmålade tapeter som hon byter ut var sjätte månad. Man behöver alltså kanske inte vara så jäkla lagom när det kommer till tapeter i en pytteliten toalett på knappa 2 kvm. 


Har fastnat för en blå färgskala i alla fall. Gärna något i den här stilen. 

Hannah Gurnays sovrum, bild från Sköna Hem

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s