Svettigt, svullet och jäkligt

Alla: När har du beräknat?

Jag: 28/8

Alla: AAAAAAW STACKARS STACKARS dig som måste vara höggravid på sommaren!!

Jag: (mått som en prinsessa vecka 16-30 och knappt märkt att jag varit gravid) ÄH det blir väl absolut inga problem. 

Jag idag:

 

2 reaktioner på ”Svettigt, svullet och jäkligt

  1. Tina skriver:

    I feel you, det positiva med att ha beräknat i slutet av sommaren är att du 1. Int behöver angsta över bikinibody gravidsommaren, och 2. du har en anständig chans att de ut som en människa nästa sommar. Jaja jag vet, vi är all vackra och man skall inte vara så självupptagen och blabla. Jag har bara angst över att Max är redan 6mån och jag sitter och åt just plättar till lunch. Var är disciplinen alltså?

    • Smulan skriver:

      Hahah plättar till lunch – you sound like me ;) Vi får powerwalka runt Drumsö med vagnarna på hösten sen! 💪🏼

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s