Sista tumissemestern någonsin

*Eller okej kanske på sisådär 15 år

Herregud, det var inte meningen att lämna er med mina svordomar i inlägget nedan. Det är bara ett helvete (oops) att vara höggravid i den här hettan. Jag orkar nästan ingenting.

Imorgon åker vi in till stan för ett par dagar så hoppas på att åtminstone kunna få sova ordentligt! Men vill ju inte heller vara instängd i en lägenhet i stan i juli så hoppas det blir lite svalare mot slutet av veckan så vi kan njuta av den sista semestertiden ute på landet! Sista gången en semester helt på tumis, så sjukt! Nästa sommar blir säkert ”snäppet” mer aktiv med en 10-måning (insert svett-emoji). 

Nu tar jag lite paus och går in i full-on vacation mode, vi hörs om en dryg vecka!

2 reaktioner på ”Sista tumissemestern någonsin

  1. Mamma skriver:

    Kom på bästa sättet att hålla sig sval. Duscha med kläderna på och sätta sig i skuggan någonstans var det blåser. Har nästan gått omkring och frusit senaste dagarna trots att jag normalt inte tål över 23 grader. Inte så charmigt på stan eller om man chillar i soffan, men är man ute på stugan/stranden fungerar det! Kämpa på i värmen!! Att stå läääänge vid frysdisken och välja glass är också bra =D

    • Smulan skriver:

      Hahah kan ju kanske se lite konstig ut på stan 😂 Men på stugan kan jag tänka mig att det fungerar! Att välja glass i flera minuter varje dag är typ min nya hobby, så bra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s