Sömnmonstret

Sömnlös natt del 14.

Från att ha varit en person som bekymmersfritt sover mellan 23:30 och 07:00 i ett sträck på vardagarna, och ca mellan 00 och 09 på helgerna, har jag nu förvandlats till ett monster. Sedan två veckor tillbaka sover jag nu i två skift, ett från 00 till 03/04, och ett från ca 08:30 till 11:30. 

Det är synd att man inte kan utöva speciellt många aktiviteter på morgonnatten. Har hittills googlat och planerat hela resor för våren 2019, kollat hus på ställen jag ändå aldrig skulle kunna tänka mig att bo på, tagit gratis testabonnemang på Bookbeat och läst böcker på telefonen, internetshoppat (beställde just optimistiskt två nya blusar på H&M att ha post-beeb) samt noggrant läst igenom alla nyhetssajter och dagstidningar. Aldrig varit så här uppdaterad om inrikes, utrikes och politik. 

Har urtråkigt igen, ätit ett knäckebröd i köket och försöker väcka bebi som sällskap. Kände precis en fot eller en armbåge trycka hårt mot magen, klämde tillbaka för att få en reaktion men beeb avlägsnade bara förnärmat sin kroppsdel. 


Ändå trevligt att vara tillbaka på ön! Kom hem igår kväll och städade genast hela lägenheten ordentligt och köpte en blombukett för första gången på säkert 6 veckor. Mmmm så redo för augusti nu!

4 reaktioner på ”Sömnmonstret

 1. Lottan skriver:

  Äää! Gick in i vecka 36 idag och sover också enligt ett lite… underligt mönster. Är inte vaken långa tider som dig men däremot vaknar jag minst varannan timme. Ibland varje. Och ofta av helt oklar anledning… Dvs utan att behöva toalettpaus eller ha drabbats av världens höftkramp. Jobbar dessutom fortfarande och ska göra så i minst två veckor till (pga bor i land utan skandinavisk föräldraledighet) och får lätt stress efter att ha vaknat för sjuttioelfte gången samma natt. 😂

  • Smulan skriver:

   Uuuuff ja kroppen och psyket uppför sig nog lite konstigt just nu, har inte heller någon aning om varför jag vaknar och är vaken så länge?? 😅 Men jag är i alla fall lyckligt lottad som inte behöver stressa över att vara i skick på jobbet hela dagen efter, kämpa under de kommande två veckorna!

 2. JS skriver:

  Hej! En liten random fråga: har ni varit nöjda med Ton-stolarna? Tänker beställa likadana men har inte haft möjligheten att testa precis den där modellen.

  • Smulan skriver:

   Vi har varit supernöjda, kvalitén är helt fantastisk! Kanske pikulite hårda i ryggstödet om man sitter i timmar, men vi har löst det med fårskinnsfällar på några av stolarna :) (dock inte nu under extremsommaren
   😅)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s