Diverse på en onsdag


Hej onsdag! Dagarna går faktiskt i en gemytlig takt, sover ganska dåligt med varvar powernaps på dagen med kompisträffar, hemma-fix och alone-time. Inte alls fel!

Igår tillbringade jag eftermiddagen med min svägerska och hennes barn på stranden, och på kvällen drog vi och köpte en microsystemkamera och ett litet objektiv som Riku har tittat på i flera veckor. Är hittills mycket nöjd, älskar såklart wifi-funktionen mest som gör att bilderna här på bloggen äntligen får sig ett lyft. Har dock inte lärt mig så mycket specifika inställningar ännu utan knäpper bara på med det nya objektivet. 

Inredde en liten sköthörna till bebi i vårt badrum igår. Är så lycklig över att vi har så mycket förvaring i vårt badrum, vi får alla blöjor, wipes, amningsskyddoch apoteksgrejer inklämda i en av badrumslådorna intill tvättmaskinen. Vi har till och med köpt ett litet ihopfällbart badkar från Stokke. Vill testbada Luban i det men kanske det inte är så hygieniskt haha. 

Ändå sympatisk elefant. 


Nu ska jag via labbet, på lunch med Daniel och sedan blir det afterwork på Mattolaituri med Tjererna i eftermiddag. Älskar att alla börjar vara tillbaka i stan!

PS. Måste bra delge mig av en konversation med min temperamentsfulla guddotter, 4 år. 

M: Du har en bebi i magen 

Jag: Jepp

M: När kommer bebin?

Jag: Om fyra veckor

M, upprörd: Fyra veckor… Men har du inte varit hos doktorn?!

Jag: Nä, bebin kommer sen när hon själv vill

M: Bebin kommer att ha tre kompisar!

Jag: Vad bra, är du en av dem?

M: Nej. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s