MorgonsvammelEminent fredagsblomma från LIDL

Lördis lördis utan några som helst planer. Eller ja, vi ska köpa lite grejer inför renoveringen av vår Lill-toalett. Tapeterna borde komma vilken dag som helst nu, så ska vi köpa en snygg träplanka och ersätta den fula vita plasthyllan med den i stället. Kommer att bli Drumsös roligaste och mest koloniala toalett!

Igår hängde jag en stund på Rikus jobb och myste, saknar så att hänga på kontor på fredagseftermiddagar!!! Bästa känslan. Ett år tills dess dock. 

Vi får en begagnad Stokke tripp trapp stol av Rikus kollega, så roligt. I en snygg färg dessutom! Funderar på att scanna av tori.fi och köpa en sådan där newborn-insats till den. Kan vara helt skönt att få upp beeb till bordsnivå ibland med tanke på hund etc. 

Efter jobbet tog vi en burgare på Allas Café, det regnade men vi satt under ett parasoll och MÖZ. Pluspoäng till personalen där som gjorde en helt ny matportion till mig alldeles gratis efter att jag glömt nämna att jag ville ha min hamburgarbiff well done. Detta har hänt mig fyra gånger under graviditeten, kanske jag lär mig snart haha. 


Sedan åkte vi och köpte lyxfrukost tills idag (som jag väntar på i detta nu m-m-mmm) och kollade vår nya favoritserie Succession på HBO. 

Följande konversation utspelade sig i fredagssoffan:

Riku: Det är SÅ mysigt när du är gravid. Kan du inte vara det ganska snabbt igen efter det här??

Jag: ABSOLUT inte. 

:))))

4 reaktioner på ”Morgonsvammel

  1. Heidi skriver:

    I feel you! Hela graviditeten har jag sagt att aldrig mera, samma sa jag de 2 förra graviditeterna 😏

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s