Day trippin

Var hälsade. Har precis kommit hem från en dagstripp till Rikus farbrors landställe i Sibbo skärgård där de hade styrt upp en kusinlunch i deras båtskjul! Så mysig och avslappnanade eftermiddag trots lite åska och regn. 

Fick åka med en vacker gammal träbåt till och från holmen, döpt till Veronica efter R:s farbrors fru. Kuriosa: Jag tänkte döpas till Veronica. Eller Katinka. Tycker själv att Katinka skulle vara ett urcoolt andranamn åt beeb… Återkommer. 

Hade inte haft något emot ett dopp men det var algsamlingar stora som plättar i hela viken. 

Hampus fick skjuts av sin morbror som vanligt. De tycks vara ett bra team de där två. Var så roligt att hänga med småkillarna också, har ju knappt sett dem på hela sommaren eftersom jag inte kunnat vara ute på Rikus lande i Lovisa pga gravid i extremvärme på ett ställe beläget mitt ute på en åker utan AC = mardröm. Men snart blir det stjärnklara oktoberkvällar med höstgrill och rödvin där igen, can’t wait!

Härlig dag i alla fall med mycket babysnack och tips. Har ju turen att, trots ganska stor åldersskillnad (Riku är en liten skrapabulle hehe), stå båda mina svägerskor riktigt nära och de både peppar mig och talar ärligt om sådant som ingen kanske berättar för en angående graviditet, förlossning, amning och baby. 

Dessutom har jag en mamma som förutom att ha fött och uppfostrat två barn, även är utbildad hälsovårdare och sjuksköterska, och har i tiderna jobbat på både barnrådgivning och dragit föräldrakurser. Även om jag är ganska självständig och självsäker som person (och envis :D) så känns det skönt att kunna få vettigt stöd när man väl behöver det!

Nu ska jag ta en prommis i min flip-flops, de enda skorna som gick på mig i morse. Ajöss!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s