Husdrömmar

Halli hallå mina vänner. Ligger och lyssnar på en podd och försöker få fatt sömnen men går DÅLIGT. Har bl.a. läst in mig på för- och nackdelar till att bygga hus vs köpa hus. Har ju alltid sagt att jag vill bygga ett helt nytt (från scratch, inget nycklarna-i-handen-paket) eller renovera ett äldre drömhus innan jag är 40. Får väl flytta till Österbotten eller bli miljonär för priserna på hus och tomter är ju galna här ifall en inte vill flytta ut på landet. 

Kul med mål i alla fall, älskar ju att byta boende ofta och renovera! Femte gemensamma lägenheten på 10 år blir det för oss i år, sjukt att vi bott ihop sedan vi var 20! Men här ska vi nog bo fyra-fem år till. Tror jag. 

På söndag blir det i alla fall minirenovering av toaletten! Inväntar tapetleveransen imorgon på morgonen och är livrädd för att inte vakna av vår diskreta dörrklocka eftersom jag lätt kan sova till 10-11 nuförtiden. De senaste dagarna har jag haft lunchdejter i stan och jag måste liksom ställa väckarklockan haha. Någon annan som förvandlades till en snigel och tidsoptimist under föräldraledigheten?

Har fått en hang-up på rosor och älskar speciellt sådana här kvistrosor! Har spridit ut dessa i hela lägenheten. 

Nu ska jag försöka sova, imorgon väntar en 90 minuters spapedikyr på Helsinki Day Spa och sedan bjuder R mig på kräftor på kvällen! Min kompis berättade att kräftor kan sätta igång förlossningen. Något med sältan. DON’T MIND IF I DO. 

Bonus: vardagsbild på lite late night cooking (bechamelsås och whiskey) och en hund som vill ha snacks. Godnatt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s