En augustihelg


Hejhej, har ej fött barn ännu. 

Ett veckoslut börjar lida mot sitt slut. Vi har hunnit med spa (jag), konfirmation och släktfest, öl och Ocean’s 8 på bio med Danne, frukost och shopping på stan med flickorna samt tapetsering (resultat kommer om några dagar, väntar ännu på en hylla och lite annat smått). 

På fredagen vaknade jag sent, åt frukost och styrde sedan stegen mot en 90 minuters spa pedikyr på Helsinki Day Spa. Låg här en timme och läste inredningstidningar och drack alkoholfritt bubbel, helt okej. 

På kvällen hade Riku köpt 10 kräftor per man åt oss och bakat en Västerbottenostpaj, NJÖT. Drack ett liiiitet glas bubbel till, första på hela graviditeten, tänkte att det kanske skulle peppa beeb att komma ut. Men nej. 

Idag åt vi frukost på Tin Tin Tango med Y&J och shoppade sedan länge på Relove. Efter det tog vi ännu en sväng på stan. Kör ju bil överallt just nu så att gå på stan orkar jag ännu med en stund bara det finns parkeringsplats relativt nära hehe. 

Bästa frukosten för endast 10 euro! 

Vi köpte alla ett par skor. Fast de skorna jag först sneglade på gick inte på mina svullna fötter så mer eller mindre tvingade Ylva att köp dem i stället. Jag hittade däremot ett par Marc by Marc Jacobs-ballerinas till beeb. Så söta!

Hur snygga var inte dessa håriga leoparddojor?? De fick ett bra hem hos Pyret i alla fall. Längtar tills mina fötter blir normala igen, gaaah!!

Nu ska jag se min nya mys-serie MELK på Arenan och hinka citronvatten.

8 reaktioner på ”En augustihelg

 1. E skriver:

  Hmmm, det är inte alls sagt att fötterna blir helt återställda. Tyvärr. Får typ in lilltån i skorna jag hade före mina graviditeter😁

  • Smulan skriver:

   Slutaaa 😭😭 Har alltid haft ”nätta” fötter och nu ser mina tår ut som prinskorvar. Jag hoppas att de blir åtminstone delvis återställda :D

   • E skriver:

    Nå jo, svullnaden går nog ner. No panic. Men helt ärligt, får typ in några tår i mina ”nätta kontorsskor” jag hade för hundra år sedan. Eller så är det bara åldern som gjort sitt 😂.

   • Smulan skriver:

    Oj nej! Smart att jag köpte ett par supersmala loafers för 200 euro i början av graviditeten 😂 får väl ha sko-bloppis i värsta fall haha.

 2. Heidi skriver:

  Melk var en så bra serie! Just för oss preggon + jag har en snart 3-åring från förr så kunde så bra minnas tiden med en nyfödd :D

  Heja heja på dig! Inte länge kvar, här har jag 5 veckor :)

 3. Lottan skriver:

  Födde själv igår och för FÖRSTA gången under hela graviditeten fick jag under förlossningen extremt svullna fötter och vrister. Som nu vägrar gå ner. Antar att det är helt normalt dock och att det får ta tid… Men hoppas ändå på någotsånär total återställning. Går för närvarande här i flip flops i den australiensiska midvintern.

  • Smulan skriver:

   Grattis till bebben! 😍 Huu har förstått att det är vanligt, jag kommer i vilket fall som helst att åka till BB i mina vita Havaianas så är förberedd!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s