Åh nej

Som ni kanske förstår tillbringar jag lite för mycket tid hemma just nu. Och får lite underliga idéer. Som att byta ut vår stora divansoffa till två vita linnesoffor från Jotex. Älskar loungekänsla i stället för att allt kretsar kring TV:n. Och divansoffor är inte ens fina. R säger att vi kan återkomma nästa höst när vi har normala inkomster igen.


Gudomlig linnesoffa från Jotex i varje fall. 

Nu måste jag försöka fokusera på lite förmånligare saker. Som att föda ett barn t.ex. Jag tror hon kommer nästa fredag, R tror på beräknad dag :D

8 reaktioner på ”Åh nej

  1. AM skriver:

    Hej! Kalla mig pessimist alternativt erfaren tvåbarnsmorsa meeeeen skulle i vilket fall inte investera i en vit soffa (eller särskilt mycket annat vitt/ljust) med bebis- och småbarnstid på kommande. För övrigt grattis till bebin och heja med barnafödandet! Gillar bloggen :)

  2. E skriver:

    Håller med, lönar sig inte att satsa på något som man tänker att ”men det här ska vi ha i 10-15 år”. Föreställ dig mjölkspyor,kakka/kisiincidenter, magsjukor, snoriga näsor, lära sig äta själv perioden osv:) Vitt passar sen igen då barnen flyttar hemifrån:) Vi var tvungna att köpa ny soffa då vi flyttade, blev en grå Ikea soffa, med sånt tyg som man kan tvätta i tvättmaskinen. Tre år senare är den allt annat än ren trots att man kan tvätta tyget….

  3. Hanna skriver:

    Jag skriver också varmt under att inte investera i en ny soffa då man ska få barn! Förutom de ovan nämnda kroppsliga vätskorna, höll vår soffa från Asko bara i knappt tre år. Bottnen brakade samman efter ett nyår då några treåringar hade hoppat i den. :(

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s