Linas Möhippa

En av mina bästa vänner Markkula (så ledsen över att snart inte kunna kalla henne för det längre pga efternamnsbyte, känns alltid lite som jag snackar om ett 23-årigt NHL-proffs) gifter sig med sin soulmate (de är verkligen det mest kompatibla paret jag vet!) om en dryg vecka och vi var inte sena med att ordna en liten möhippa för henne igår!

Lina fick utöva diverse kulturella grejer på Konstens Natt med resten av möhippegänget medan jag fixade lite pynt på restaurangen. 

Drack en otroligt god mocktail på svarta vinbär medan jag väntade på tjejerna. Så god att jag direkt svepte en till. Hej gravidsvettig person som är varm hela tiden. 

Hur söt?? Visste ni förresten att varken jag eller Lina gillade varandra första gången vi träffades? Lina tyckte jag var en ice queen och jag tyckte Lina var lite all over the place :DD

Men det blev snabbt ändring på det, ojoj vad många flaskor skumpa och världförbättrande diskussioner som vi delat under åren. När hon kommer hem från sin bröllopsresa ska vi dricka champagne och mysa med beeb, det är bestämt!

Hon fick blanda en drink till Ylva, Y var livrädd. Skoja. Smakade på drinken som faktiskt var god som bara den. 

Nöjd drinkbeställare. 

Ännu nöjdare möhippebrud med heimlaga Whisky Sour i handen. 

Så mysig kväll med ett så roligt gäng på åtta sköna, roliga och avslappnade tjejer från olika håll. Vi hade aldrig hängt tillsammans förut men klickade sjukt bra. Älskar förresten Linas svägerska Lindas blogg Ryska posten om livet i Sankt Petersburg, läs den! 

Nu får jag se om det blir brölli för oss nästa lördag eller ej (insert emojin med svettdroppe) :)))

2 reaktioner på ”Linas Möhippa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s