Nyrenoverat!

NANANANANA kolla in vår toalett! Äntligen klar. Min vision blev perfekt. Har varit klart i några dagar nu men har sökt med ljus och lykta efter en bräda i ek som inte kostar 100 euro. Sedan råkade Rikus pappa hitta en som låg och skräpade helt gratis och tadaa!

Tapeten heter Rousseau och kommer från Cole and Son. Älskar den. Mönstret är inspirerat av porslin från slutet av 1800-talet / början av 1900-talet.

Idag har jag försökt städa ut beeb till tonerna av Beastie Boys. Skulle egentligen bara dammsuga bort en veckas hundhår från golven men det slutade i ett tre timmars städmarathon där jag gjorde allt. 

Mmm nystädat hem och rena lakan ackompanjerat av höstregn utanför fönstret, är det livet??

Hittade dessa roliga gula blommor (någon slags kalla?) på Stockmanns och måste köpa. 

Tände ljus och HADE mig. 

R köpte en kokbok, rekommenderar varmt om du känner att du äter exakt samma mat med en veckas intervaller. Helt fullspäckad med snabb vardagsmat, har redan hittat ca 30 recept som lät otroligt goda och lätta att göra och då har jag bara bläddrat genom halva boken. 

Nu har jag svinont i ryggen efter dagens träningspass, man kanske inte ska stå på knäna och skrubba badrumsgolv som 40 veckor gravid, vad vet jag. Godnatt!

2 reaktioner på ”Nyrenoverat!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s