Seven days post partum

Jag hade byxor på mig idag (om än gravidjeans men ändå!). Var hos rådgivningen idag och har blivit av med hälften av graviditetsvikten, bara 10 kg kvar då. Men tar nul stress över det. Så otroligt skönt att en börjar känna igen sig själv igen. Nu ligger fokus på sömn och promenader för att få till någonslags balans i kroppen. 

Riku tog med bebi ut på en promenad under kvällen så jag fick faktiskt en 30 minuters powernap till stånd. Var så slut efter att vi åkte in till stan efter rådgivningen. Jag skulle bara snabbt hämta en grej jag reserverat på Stockmannz (present till R, vi har bröllopsdag imorgon), slutade dock med att jag satt i 30 minuter och matade bebi i stockas amningsrum och bytte blöja. Hade naturligtvis glömt både våtservetter och mera amningskydd också :D Learning by doing som gäller här. Tror vi håller oss här hemma på vår trygga ö några dagar till haha.  

Nu sover hon i alla fall och vi ska se sista avsnittet Sharp Objects.  Läste boken för flera år sedan men kommer ihåg noll av hur det hela slutade? Spännis spännis. 

2 reaktioner på ”Seven days post partum

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s