MarathonammarN


Riku tog denna bild på oss idag, vår allra första koordinerade nap! Sov 45 minuter, himmelskt. 

Dagarna går riktigt fint här hemma, men kvällarna, huhhu. Just nu vill hon vara vid bröstet konstant mellan 19 och 22/23 så man är ganska låst. Vet att det bara är en kort fas och vanligt för nyfödda som är just 2-3 veckor gamla, men blir ändå lite nedstämd för det hade varit så mysigt att ha litelite tumistid här hemma på kvällarna. Typ kolla ett avsnitt av en serie eller dricka ett litet glas rödvin och äta en bit av den där osten som man suktat efter i 9 månader. Yyyyl! Men om några veckor kanske. 

2 reaktioner på ”MarathonammarN

  1. Jill skriver:

    Jag minns så väl den där tiden med vår Luna. Varje kväll samma, man hann se kanske tio minuter av någon serie så sku man upp och ge en slurk igen. Så otroligt frustrerande. Det kändes som om man aldrig mer får mysa i soffan. Kämpa på! Det blir lättare, jag lovar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s