En fin helg

Älskar att läsa sammanfattningar av veckoslut hos andra bloggare. Behöver liksom inte vara något märkvärdigt men tycker det är kul kånteeeent. Här kommer min version:

Inledde veckoslutet med den legendariska tjerkräftisen på fredagen. Hade på mig min nya amningsklänning, kanske inte 100 % min stil haha men man får ta det som bjuds. 

Celie var superduktig trots att hon sov 0 minuter under de tre timmar vi var på plats. Själv hann jag äta tre kräftor :D Fick åka via Fafa’s på vägen hem när Riku kom och hämtade oss.


Svårt att splittra det här gänget ändå. Mitt hår är galet, svettas ihjäl med det. Tappade inte ett hårstrå under graviditeten, men det lär väl ordna upp sig med amningen…

Så mysig och höstig dukning hos Natte. 

På lördagen skulle vi öva på att ”gå på stan” men jag var på så dåligt humör och vi kom iväg så sent att vi bestämde oss för att åka till metropolen Iso Omena. C sov hela tiden så vi hann både shoppa lite och köpa mat. 
Men ja, köpcentrum (speciellt en regnig lördag) och jag går helt enkelt inte ihop. Jag frågade Riku konstant varför där var så mycket barn :D Tänker öva på Espen nästa vecka i stället. 


Köpte i alla fall en fin ljusgrå bordduk på H&M Home. Obs ej struken. 

På kvällen somnade C vid 20 och vi satte på en mysig playlist, lagade skaldjurspasta, åt den OCH kollade ett halvt avsnitt Ozark med massa godis som dessert innan hon vaknade. 

Mycket bra pasta. 

Söndagsfrukost. 

På söndagen hängde jag hela dagen hos mina föräldrar. Mutti och jag tog en promenad ner till hamnen och hade kaffe med oss i termos! Bra koncept. 

Lite avis på den här mattan måste jag erkänna. 

Det var den helgen det, har huvudsakligen varit så skönt att vara två vuxna på en beeb på dagarna. Vi har även testat att ge flaska till Celie, det gick hem men hon verkade lite snopen efteråt. Hon blev väl snuvad på det ultimata myset misstänker jag. Har i alla fall en liten tillställning jag vill gå på i åtminstone en stund (sans bébé) om en månad, förhoppningsvis ska det gå bra!

En reaktion på ”En fin helg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s