Höst i mitt bröst

HÖST I MITT BRÖST!! Höstlistan är här.

Vad är dina mål i höst?
Komma in i någon slags skön rutin med beeb. Mixa sköna hemmadagar och promenader på ön med kompisluncher och kanske komma ut på en middag på stan!En hemskt snel bebi som beundrar tvättmaskinsluckan. Den är fin och shiny. 

Vad ser du mest fram emot?

Jag ser fram emot att börja träna på gymmet i november med mina nya AirPods :D Har redan börjat spåna på en riktig killer playlist. Ser också fram emot att lära känna vår bebis ännu bättre, och kanske boka en liten citysemester!

Känner du dig klar med sommaren?

Har aldrig längtat mer efter att en sommar ska ta slut. Jag hoppas jag aldrig behöver vara höggravid under en tre månader lång värmebölja igen.


Ett dygn innan jag födde. Hade precis fått veta att jag var 5 cm öppen och var peppad!

Hur såg din höst ut för ett år sedan?

Jobbade, lockade med Riku till Madeira med löfte om att vi skulle vandra (jag hängde mest vid poolen), producerade ett barn i slutet av hösten och gjorde ett positivt graviditetstest tre dagar innan julafton.

Här kommer en liten bildkavalkad, är förresten så sugen på att tillbringa Rikus pappaledighetsveckor på Madis. Lite av mitt happy place och har så mycket barndomsminnen därifrån. Skulle vara fint att ta med C dit!

Hur såg din höst ut för fem år sedan?
Hade precis fyllt 25 och var helt tydligt inne i en partyperiod om man utgår från mitt bloggarkiv från september 2013. Nu när en sitter här med bebispya på blusen (och i håret oopz) och håret i en flottig tofs är jag så glad för partyåren 17-29 haha. Nåväl, vi kör några gamla godingar ur arkivet:


Publicerat intressanta messkonversationer på bloggen. Undrar vem J är dock?

Tyckte tydligen att detta var värt ett eget inlägg??

Tjerkräftis som sig bör hos Jennas föräldrar i Esbo. Starkt val av telefonskal i hot pink.

Bodde i världens mysigaste studiolägenhet. Hade massor förfester, tjejmiddagar och vinkvällar här.

Ute och svirade med Lina som vanligt.

Åkte till Stockholm gjorde vi tydligen också.


Med en drink på någon restaurang i Stockholm. Vi ser ut som 12 år!

Vad var bäst och sämst med sommaren?

Bäst var nog vår lilla roadtrip ner till Varberg på svenska västkusten. Sämst var hur crap jag mådde av hettan.

Vad för kultur har du tänkt konsumera i höst?

Hahaha. Skulle gärna läsa den här boken, men det känns lite avlägset just nu, har väldigt svårt att koncentrera mig för tillfället. Jag har i alla fall spetsat mig på den sista säsongen av House of Cards och Jane Fonda-dokumentären på HBO.

Vad blir ditt mest använda plagg i höst?

Köpte en Henri Lloyd-jacka billigt på en utförsäljning på Drumsö förra veckan, tror den kommer bli min trogna följeslagare under vagnpromenaderna i höst.

8 reaktioner på ”Höst i mitt bröst

 1. Sara skriver:

  Alltså what? Jag har på ritkigt helt trott att du har slutat blogga för flera år sedan. Och det var ju liksom min favoritblogg. Men plötsligt hittade jag den ej mer. Och nu hittar jag plötsligt hit och ser att du har bloggat hela tiden?!? Jag blir så lessen (på mig själv, haha). Nå åtminstone har jag mycket att läsa ikapp nu då! Och dessutom att du har varit gravid och fått en bebis. Massor med grattis!!!

  • Smulan skriver:

   Hahaha det var det sjukaste jag läst på länge :D Här har jag funnits hela tiden! Tack!! Läser din blogg också, grattis till er supersöta flicka! 😊⭐️

   • Sara skriver:

    Tack! :) Alltså på riktigt förstår jag inte vad som hänt. Haha. Minns bara att jag en gång febrilt letade efter din blogg och kunde inte hitta den hur jag än försökte (inte heller på Bloglovin eller något sådant ställe). Och eftersom jag inte hittade den hur jag än försökte och googlade så tänkte jag liksom att nej men du har ju uppenbarligen slutat blogga. Haha. Du försvann liksom också från mitt bloglovin :( Alltså sjukt indeed. Är så glad att jag hittade den igen!!! :)

 2. Heidi skriver:

  Samma hände mig, trodde att du hadde slutat blogga då din blogg plötsligt försvann. Men hittade tillbaks lite före du berättade att du var gravid :)

  • Smulan skriver:

   Ojdå! Bytte domännamn för ett par år sedan och det blev något strul med omdirigeringen, så beror säkert på det! Kul att du läser igen :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s