Helgrapporten

Ett stormigt och mysigt veckoslut går mot sitt slut. Så här med en tre veckors bebi är det ju allt annat än händelserikt och glamoröst meeeen vi tar en titt!

På fredagen satte jag på bebin ett GÖLLIGT set med små djur på som jag köpt på Lindex. Vi tog en promenad och sedan sov hon gudomliga 2,5 timmar på eftermiddagen. Jag läste tidning, drack kaffe och slökollade Netflix. 

På kvällen kom J och Y över på chark och lite vin. Jag hade fixat en liten present till dem, de kommer nämligen att bli Celies gudmödrar! Kan inte tänka mig en bättre duo, Y och Celie delar dessutom födelsedag vilket är ganska coolt. 

Skål på den saken!

Snickesnackade om allt möjligt i tre timmar och inmundigade den här modesta lilla charkbrickan tillsammans med Riku. 

Y introducerade mig till detta band som jag sedan spelade non-stop här hemma hela lördagen. Tycker dock det låter exakt som Bon Iver. 

På lördagen matade jag beeb vid 9 och sedan tog Riku ut henne på en promenad så att jag skulle få sova i kapp lite. Sov till 11:30! Vi hade tänkt dra till studion på Rikus kontor och ta lite bilder på beeb men det kändes som ett alldeles för stort projekt denna lördag.

Sol och regn och moln. Kuriosa: när jag var liten hittade jag ofta på egna låtar, en hette just Sol och regn och moln. Nu vet ni det. 

Tog en lång promenad runt ön, gick bland annat till mina drömhus. Har hittat en lägenhet till salu här som uppfyller alla mina kriterier. Tyvärr kostar den en miljon :)

Vi kände oss lata och gick till butiken och köpte varsin fryspizza. Jag kunde inte låta bli att köpa dessa blommor. Tycker man får gå all in på sådant när man hänger så mycket hemma som jag gör just nu. 

Beeb sov gott i stormen. SÅ svårt att klä en så här liten, alla varmare ytterkläder vi har är alldeles för stora, liksom obekvämt för stora. Körde med två lager kläder och in i åkpåsen.

Ej dåliga vyer på Kasinostranden. 

Fixade ihop den här buketten. 

Vi åt pizza i soffan och kollade på finska game shows, rock n’ roll! Bebi somnade redan vid 22 så vi hann få lite chill time i soffan. 

Jag har bestämt mig för att färgkordinera böckerna i vår bokhylla. Spännande projekt!!

Veckomatsplanering ur den bästa kokboken! Den supersöta skallran fick Celie i present av Y. 

På söndagen kom mamma på en snabb kaffe och med lite höstkläder! En overall i merinoull, en jättefin yllemössa (tofsen kan man ta av) och en skaloverall (kanske det heter?).

Jaja, misstänker att bebsulino vaknar från sin näp snart och sedan blir det charkrester till middag. Haj!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s