Slentrianshoppar på divanen

Var hälsade bloggisar. Här ligger jag på divanen och nätshoppar och dricker morgonkaffe medan beeb sover på balkongen. Hon åt bara en gång i natt av någon anledning – har inte känt mig så här utvilad på veckor!! Snart ska vi till rådgivningen och efter det kanske jag vågar mig till Plantagen, en massa växter som dött här hemma, undrar varför haha. 


Min shoppingbag för tillfället – BESATT av H&M’s mohair- och cashmereprodukter, otroligt prisvärda. 


Ej namnlös beeb

Annat då? Beebs namn verkar vara godkänt!! Hennes sjukförsäkringskort kom äntligen med posten igår så jag antar att it’s a go?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s