Cool på stan etc. 

Här kommer några mobilbilder från dagen då jag äntligen vågade mig till stan ensam! Ner med vagn och bilbarnsstol och jättearg bebis för trappan (vårt hus har ej hiss) och in med allt i bilen. Men efter det var det smooth sailing. 

När jag sminkat mig, hittat ett till par jeans i garderoben som passade, lagt på soundtracket till senaste säsongen av Insecure på bilstereon och rattade in audin på Mannerheimvägen kände jag mig ändå helt som vanligt igen trots att det sov en liten femveckis i baksätet. 

Åkte till Rikus jobb efter inbjudningskorten till dopet och passade på att dricka kaffe, mysa runt med hans kolleger och presentera beeb för alla.

Bra selfiespegel där! Måste ju ta en bild eftersom jag idag valde mellan att lägga mascara eller koka gröt – blev mascara. Eller som Rikus chef uttryckte det: Det finns dagar då man väljer mellan duschen och toaletten. I väntan på den dagen då!

Fick sitta och amma i det här förrådet :D

Sedan somnade beeb och jag kunde lugnt gå i några butiker. Hämtade upp lite grejer jag beställt på ZARA, köpte lunch och sådant. Åh så glad att jag nu äntligen kan börja lämna ÖN haha!

Ligger här och funderar på dagens äventyr. I paketet ligger två pyjamaser med dinosaurier på till C, så gölliga!!

Nu sover beeb och jag åt denna ”hälsosamma” lunch. Ajö ajö. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s