Lördag

Älskade! En lördag lider mot sitt slut och jag firar att Lill-C somnade redan klockan 20:30 med ett glas vittvin och två bitar choklad i soffan. Living the life! Den senaste veckan har annars också varit helt drömmig sömn- och nattmässigt men det får man väl inte skriva i det här landet för då jinxar man det.

Nu när bebi är lite äldre och stabilare när det gäller mat och sömn går det hur bra som helst stt tillbringa ett par timmar på stan. Jag köpte en pushpresent till mig själv idag. Ifall jag var en riktig bloggare skulle jag bjuda på en trött cliffhanger som ”vad som döljer sig i påsen får ni se på måndag” eller något liknande meeen orkar inte med sådant. 

Riku köpte jeans på Suit Supply. 

Nöjd, nöjd, nöjd som Christina Schollin hade sagt. 

Och jag köpte alltså min drömjacka från Filippa K! Provade den i en alldeles för stor storlek två veckor efter förlossningen med en skrikande bebis i vagnen så blev inget köp då. Nu testade jag faktiskt lite otippat en storlek small som satt perfekt även med en tjockare tröja under. Får bara se till att inte äta en bulle varje dag nu då, har blivit en hel del FIKA de senaste veckorna om man säger så.  

Celie fick ett nytt hårband. Riku tycker det ser dumt ut på bebisar – jag tycker hon är SÅ GULLI!!! Ser ut som hon har en liten minibandana. 

Lördagshemmet! Har möblerat om lite, blev så mycket luftigare utan den stora läderstolen i mitten av vardagsrummet.

Dressad för natten i ny pyjamas. 

Den här hunden borde besöka frisören. Kanske 2019 då. 


Åt en kantarellrisotto till middag – mycket bra!


Har också läst denna bok med stort intresse – det trodde ni inte om mig va?? Om en är ett stort fan av rutiner som jag kan man kanske få en vink eller två när det kommer till bebisars ätande och sovande. 

Nu ska vi klicka igång Netflix och lite Chef’s Table, har konstaterat att det är en av mina favoritserier någonsin. Trevlig kväll på er!

2 reaktioner på ”Lördag

  1. Sara skriver:

    Gillar hårband på bebisar, men i början fick jag det inte att hållas kvar. Nu börjar det gå lite bättre :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s